Despre noi

Societatea Civilă de Avocaţi “Ghica şi Asociaţii” a fost fondată în anul 2005. Activitatea noastră se desfăşoară în domeniul dreptului Civil, Comercial, Penal, al dreptului Muncii, Financiar-Fiscal şi Bancar, Achiziţii publice şi concesiuni, Litigii şi Executări Silite, Asigurări şi Pensii Private şi Proprietate intelectuală. Asigurăm clienţilor nostri servicii juridice la cele mai înalte standarde, întrucât fiecare avocat este implicat în mod profesionist în abordarea problematicii dreptului şi în aplicarea soluţiilor corespunzatoare.

Societatea noastră oferă clienţilor săi reprezentarea şi asistenţa juridică în faţa oricăror instanţe judecătoreşti, a autorităţilor, a persoanelor juridice de drept privat sau public şi a persoanelor fizice, indiferent de ramura sau domeniul de drept. De asemenea, datorită muncii în echipă, suntem în măsură să realizăm acordarea de servicii profesionale permanente şi periodice, personalizate în funcţie de specificul activităţii clientului.

Comments are closed.